Norway Yacht Charter

Synlig teknologi gi merverdi

Installasjonen hos Norway Yacht Charter ble ferdigstilt i 2018. NYC er den største operatøren og eier av fjord cruisebåter, sightseeingbåter og ferger på Oslofjorden. Båtservice Sightseeing AS ble startet i 1946, og kom raskt i gang med faste avganger for turister. Mange av offiserene og mannskap på både Christian Radic og Nesoddbåtene har startet sine karrierer hos Norway Yacht Charter.

På Rådhusplassen som er sentrum av all turisme i Oslo ser NYC en utfordring i å kommunisere med alle turister som ankommer Oslo. Prodok fikk i oppgave  å komme med en løsning som skulle gjøre det enklere for NYC å kommunisere med flerspråklig publikum i sanntid for deres tjenester. 

Dette resulterte i en installasjon av en 2-sidig  digitalt fasade skilt på den gamle og ærverdige billett kiosken. Med en utfordrende plassering i forhold til vær og vind,  og ikke minst saltvann så ble det prosjektert en kommersielle flate som skulle takle disse forholdene. Allerede første sesong var det en merkbar økning av tilreisende som benyttet NYC sine tjenester.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Se flere av våre prosjekt