Nationaltheatret – Kanonhallen i Oslo

Synlig teknologi gi merverdi
Kanonhallen er et kulturhus på Løren i Oslo. Hallen, som ligger mellom Peter Møllers vei og Lørenparken, ble bygget av tyskerne i Løren leir under andre verdenskrig for produksjon og vedlikehold av artilleri og tyngre våpen, som store kanonløp.
Nå har Nationaltheatret overtatt lokalet og fyller det med teater, servering, liv og røre. Målet er å gjøre Kanonhallen på Løren til Oslos nye samlingspunkt.
 
Magien av forestillinger skjer selvsagt innenfor de enorme betong veggene, men Nationaltheatret hadde et ønske om og gi noe tilbake til de som ferdes på utsiden. Etter lang tids planlegging og prosjektering landet løsningen på en fantastisk storskjerm på hele 28 kvadratmeter LED flate.
Flaten styres 100% av Nationaltheatret og de vil kunne til enhver tid oppdatere med «live» informasjon ut til publikum, samt gi en kunstneristisk opplevelse for forbipasserende.
 
Prosjektet var veldig spennende og takket være gode samarbeidspartnere som Brectus.no AV Solutions As og Sitecom ble det et flott resultat. Prodok AS takker #NationalTheatret for tillitten.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Se flere av våre prosjekt