Gressvikhallen Fredrikstad

Synlig teknologi gi merverdi

Gressvikhallen ligger i Fredrikstad i Østfold like ved Hurrød skole. Hallen er oppmerket til en rekke idretter men brukes i hovedsak til håndball og innebandy.
Tidligere landslagssjef for Innebandy og leder for håndballavdelingen på Gressvik Johnny Pettersen har brukt utallige timer i arenaer både i inn -og utland.

Johnny Pettersen som benytter Gressvikhallen som sitt andre hjem, kom til Prodok med en drøm om å løfte arena opplevelsen opp til et nytt nivå. Han presenterte en drøm hvor de unge spillerne kunne oppleve å bli løftet frem for gode prestasjoner, bli motiverte og ikke minst inspirerte for å drive med idrett.
Sammen med Gressvik IF ble det satt sammen en løsning hvor en LED-skjerm på 4×2 meter koblet opp imot et system som både kunne styre kamper og ikke minst presentere sponsorer på et helt nytt nivå.

I dag er skjermen på plass og samtlige trenere har fått opplæring til å kunne styre skjermen og i samspill med lyd løfter det publikum og spiller opplevelsen opp til et helt nytt nivå.

Idretten er heldig som har slike ildsjeler som Johnny Pettersen og en stor takk fra Prodok som fikk være en del av den drømmen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Se flere av våre prosjekt