Bli en del av prodok familien

Vi søker flinke folk

Muligheter for utvikling og kurs

Team Prodok

Prodok består av 10 dedikerte medarbeidere med stort hjerte for de produkter og tjenester vi leverer. Våre fagfelt er innenfor infoskjermer, videokonferanse og ikke minst installasjoner av kommersielle LED flater. Kommersielle flater består av 90% av vår omsetning, og flatene installeres på eksempelvis fasader, konferanserom, møterom, butikker og på og idrettsarenaer. Vi har ingen geografisk begrensing, og har leveranser i hele Norge og i Sverige gjennom egne ressurser og partnere. Vi mener at synlig teknologi gir merverdi, og dette er grunnstammen i våre leveranser. 

I Prodok jobber menneskene tett sammen, og vi ser på hverandre som familiemedlemmer. Derfor er vi også kravstore ovenfor våre nye medarbeidere.

Noen fakta om Prodok

Vår innvirkning

0 %

Økning i salg pr. år

0 K

Kunder siden oppstart

0 K

Skjermflater

Vi søker ansatte

Åpen stilling

Vi søker for tiden etter følgende stillinger:

AV-Tekniker/Montør

Prodok er i vekst, og vi trenger flere dyktige teknikere og AV montører. Vi ser i førsteomgang etter personer som har god erfaring fra bransjen. Vi søker etter dyktige og erfarne teknikere til installasjon av LED og kommersielle flater. Du elsker teknologi og innovative løsninger. Har du erfaring fra LED installasjoner, så er absolutt det en fordel. Arbeidsoppgaver er installasjon av audiovisuelt utstyr til bedriftsmarkedet og LED vegger i alle størrelser og formater.

Høres dette interessant ut? Har du spørsmål, eller ønsker en uforpliktende prat, så er du velkommen til å ta kontakt med Dan-Henning Larsen på mobil: 91310495 eller e-post: 
dan@prodok.no

Alle samtaler og henvendelser vil bli behandlet konfidensielt!

Snarlig tiltredelse
Fredrikstad, fulltid

Rådgiver

Prodok er i vekst, og vi trenger flere dyktige rådgivere som kan fronte våre leveranser. Du vil få et solid team som støtter deg underveis. Du vil få stor frihet, og måtte etablere din egen portefølje. Vi ser i førsteomgang etter personer som har god erfaring fra bransjen, og det ses positivt på om du har erfaring fra leveranse av LED installasjoner.   Det vil være noe reisevirksomhet. Pågangsmot, fremoverlent og positivet er stikkordene som må til for å lykkes hos oss.

Høres dette interessant ut? Har du spørsmål, eller ønsker en uforpliktende prat, så er du velkommen til å ta kontakt med Erik Westlie på mobil: 41422360 eller e-post: erik@prodok.no

Alle samtaler og henvendelser vil bli behandlet konfidensielt  

Fredrikstad, fulltid
Rull til toppen